## Bay Area Hospital Quality and Patient Safety Committee (QPSC) Agenda

Agenda May 22, 2024 4:15 pm- 5:45 pm



## PLEASE SIGN ON AT LEAST FIVE MINUTES BEFORE MEETING START TIME TO AVOID DISRUPTING PROCEEDINGS. THANK YOU.

TIME:	TOPIC:	Action:	Responsible Person(s)
**4:15 pm (5 min)	Call to order/Approval of Minutes: Quality & Patient Safety Committee meeting minutes April 24, 2024	Roll call/Quorum Review/Approval	Ms. Patrice Parrott, Committee Chair
4:20 pm (10 min)	Consent Agenda Packet: The Comprehensive Quality Committee has reviewed and approved all consent materials before submission to this Committee. These materials include minutes, data, reports, analysis, policies, and procedures (see this packet for content).  *ACTION: Committee members review the Consent Agenda Executive Summary or the Consent Agenda Packet in preparation for consent approval. Please contact Tina Warlick at Tina.warlick@bayareahospital.org for questions about materials.	Review/Approval	Ms. Patrice Parrott
4:30 pm (10 min)	Comprehensive Quality Committee Executive Summary	Presentation	Ms. Kelli Dion
4:40 pm (15 min)	Intermediate Care Medical Unit Patient Experience Update	Presentation	Ms. RyAnne Thiesfeld
4:55 pm (15 min)	Infection Prevention Annual Report	Presentation	Ms. Edina Fredell
5:10 pm (10 min)	Joint Commission Intracycle Monitoring Update  *ACTION: Committee members review Joint Commission Corrective Action Plan material.	Review/Approval	Ms. Kelli Dion
5:20 pm (10 min)	Quality Board Report Card: Quality Board Report Card comprises individual and composite measures to monitor patient safety, and outcomes, which link to the strategic plan or other goals set by leadership. *ACTION: Committee members review Quality Board Report Card material.	Review/Approval	Ms. Kelli Dion
5:45 pm	Closing thoughts	Discussion	Ms. Patrice Parrott
	Adjourn		