## Bay Area Hospital Quality and Patient Safety Committee (QPSC) Agenda

Agenda June 26, 2025 3:30 pm- 5:00 pm



## PLEASE SIGN ON AT LEAST FIVE MINUTES BEFORE MEETING START TIME TO AVOID DISRUPTING PROCEEDINGS. THANK YOU.

TIME:	TOPIC:	Action:	Responsible Person(s)
**3:30 pm (5 min)	Call to order/Approval of Minutes: Quality & Patient Safety Committee meeting minutes May 22, 2025	Roll call/Quorum Review/Approval	Ms. Patrice Parrott, Committee Chair
3:35 pm (5 min)	Consent Agenda Packet: The Comprehensive Quality Committee has reviewed and approved all consent materials before submission to this Committee. These materials include minutes, data, reports, analysis, policies, and procedures (see this packet for content).  *ACTION: Committee members review the Consent Agenda Executive Summary or the Consent Agenda Packet in preparation for consent approval.	Review/Approval	Ms. Patrice Parrott
3:40 pm (20 min)	Laboratory Services	Presentation	Mr. Eman Morgan-Brown
4:00 pm (20 min)	Family Birth Center	Presentation	Ms. Stacey Nelson
4:20 (20 min)	Trauma Services	Presentation	Ms. Kaley Schlemeyer
4:40 pm (10 min)	Comprehensive Quality Committee Executive Summary	Discussion	Ms. Kelli Dion
4:50 pm (10 min)	Quarterly Board Report Card	Presentation	Ms. Kelli Dion
5:00	Closing Thoughts		Ms. Patrice Parrott
Adjourn			